• Lia Koek Engelenwerk 2019 Groot1

Wat het leven je wil vertellen

Veel mensen denken dat ze zelf bepalen hoe hun leven vorm te geven. Echter dan kom je bedrogen uit, is mijn ervaring. In 2013 kwam ik in een diepe crisis terecht; mijn man besloot zijn eigen weg te gaan. Daar stond ik, niet eenzaam, wel alleen. Om verder te moeten gaan, was mijn perspectief: ‘ga staan, richt je op, hoofd omhoog en door, er zal wel hulp komen van de mensen om mij heen’. Toch liep het volkomen anders, zo schrijf ik nu.
Begin 2013 voelde ik een onweerstaanbare behoefte om intuïtief te gaan schrijven. Woorden kwamen door en bemoedigden mij. Veelal werd geschreven ‘zorg beter voor jezelf, neem rust, ga naar buiten de natuur in, let op je voeding’. Een advies dat ik mij ter harte nam, niet wetende hoe daarmee een basis werd gelegd voor nieuwe, andere tijden.

Dit is een stukje uit de column die vandaag verscheen op Wanttoknow. 
Lees verder voor het volledige artikel

Adres

Lia Koek
Oude Sluisweg 3
7478 RJ Diepenheim

Telefoon: 0547-351433
e-mail: info@engelenwerkplaats.nl

Kamer van Koophandel 73540943

Bewustzijnshealing zelf ervaren?

Spreek de 3-daagse* af, nu tijdelijk voor € 60,-

*3 opvolgende dagen een afstandsbehandeling van 30 minuten

Klik HIER om af te spreken bij een van de levenskrachtcoaches van Alles is Een