• Lia Koek Engelenwerk 2019 Groot1

Akasha Kronieken

Loop je vast of sta je op een kruispunt in je leven? Weten wat er speelt in je leven?

Maak dan contact met je ziel. Dat is bijzonder helend en inzicht gevend.
Akashakronieken zijn het archief van je Ziel
In het Veld of Eindeloze Bewustzijn, de Akasha ligt alle informatie over het verleden, heden en in grote lijnen de toekomst van iedere Ziel. Dat kun je raadplegen, niet uit nieuwsgierigheid. Wel om geholpen en geleid te worden.

Waarom jouw levensboek raadplegen?

Door mij te vragen jouw levensboek te openen krijg je antwoorden en inzichten. Een reading brengt oorzaken aan de oppervlakte, je gaat patronen herkennen, blokkades worden opgelost. Je ontdekt wie je werkelijk bent en wat je te doen staat. Dat geeft vreugde en energie. Het mooie is dat dit doorwerkt op anderen. Een reading is niet eng, werkt juist verhelderend en bevrijdend.

Een Akashareading afspreken?

Je bent welkom om te komen, te bellen of skypen . Bel me voor maken afspraak: 0547-351433 of stuur een mail.
Je bereidt zelf jouw open, concrete vragen voor. In 30 minuten kom je al een heel eind. Kosten zijn € 50,-- per halfuur.

Wil je zelf de Akashakronieken leren lezen? Volg dan de Masterclass

Dit brengt je in diep contact met je Zelf, je zieleplan. Daardoor ga je meer van binnenuit leven. Leven met hart en ziel. Je krijgt echt zicht op en aanwijzingen om de weg te gaan die het beste bij je past. Zodat je het leven kunt leiden waarvoor je in de wieg gelegd bent.

Hoe ziet de Masterclass er uit?

Die bestaat uit twee dagdelen. In het eerste dagdeel krijg je uitleg over de Akashakronieken en hoe je toegang kunt krijgen. Dan ga je voor het eerst jouw levensboek openen en daarmee op ontdekkingsreis. Dus praktisch aan de slag. Na 30 dagen vindt het tweede dagdeel plaats. We wisselen ervaringen uit, leren om vragen te stellen in de Akasha. Leren hoe je voor andere mensen, dieren enz. ook de Akashakronieken kunt openen.
Wil je zelf de Akashakronieken leren lezen? De kosten zijn € 450,--

Mijn missie, mijn verhaal

De Engelen hebben mij een paar jaar geleden gevraagd mij te verbinden met de Akashakronieken. Dat is zo bijzonder, elke keer weer en heeft mij al zo geholpen. Ondanks mijn jarenlange werken o.a. met Reiki, is dit echt het meest Essentiele en diepgaande. Verbonden zijn met Al Wat Is, mijn zieleplan.....van daaruit leven, maakt dat alles van Zelf gaat. Ik leef het leven waarvoor ik in de wieg gelegd ben, weet wat me te doen staat. Ik heb natuurlijk mijn vrije wil en eigen verantwoordelijkheid. Heb ontdekt dat alles met elkaar verbonden is en we Een zijn. Daarom vind ik het zo fantastisch en belangrijk om jou te begeleiden in het lezen van de Akashakronieken...immers

als we allemaal het leven gaan leiden waarvoor we in de wieg gelegd zijn, ziet de wereld er echt anders en beter uit.

Adres

Lia Koek
Oude Sluisweg 3
7478 RJ Diepenheim

Telefoon: 0547-351433
e-mail: info@engelenwerkplaats.nl

Kamer van Koophandel 73540943

Bewustzijnshealing zelf ervaren?

Spreek de 3-daagse* af, nu tijdelijk voor € 60,-

*3 opvolgende dagen een afstandsbehandeling van 30 minuten

Klik HIER om af te spreken bij een van de levenskrachtcoaches van Alles is Een